Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Τα έκαναν μούσκεμα στην αποβολή του Φιγκεϊρέντο ο Τσαγκαράκης και το VAR

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 01:20 Γράφτηκε από τον

Αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς του ΟΦΗ με τον Άρη ήταν ο διαιτητής Τσαγκαράκης από τα Χανιά με το VAR στο οποίο ήταν ο Βάτσιος να τον εκθέτει επίσης στη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας και της αποβολής του Φιγκεϊρέντο με κόκκινη από το παιχνίδι στο 93΄. 

Πρώτα απ΄όλα ο Τσαγκαράκης δείχνει οφσαϊντ στον Φιγκεϊρέντο και όχι φάουλ και στη συνέχεια αποβάλει τον παίκτη του ΟΦΗ με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια φάση όπου το ριπλέϊ δεν τον δικαιώνει καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΟΦΗ σηκώνει ψηλά το πόδι του αλλά δεν βρίσκει τον νεαρό Μπαγκαλιάνη που κάνει θέατρο και αντί να πάρει αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί αποβάλλεται ο Φιγκεϊρέντο. 

Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια. Το VAR απείχε εντελώς από την συγκεκριμένη φάση ενώ την ίδια ώρα εξέτασε τη φάση της ανατροπής του Φιγκεϊρέντο στο 52΄σε μια ξεκάθαρη φάση. 

Ο Χανιώτης διαιτητής παρουσιάστηκε νευρικός σε ένα δύσκολο ματς που όμως είχε ελάχιστες αμφισβητούμενες φάσεις και σίγουρα δεν δικαίωσε και την ΚΕΔ που του έδωσε την δυνατότητα να παίξει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπου παιζόταν η 5η θέση της βαθμολογίας. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ