Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Α. Νάστος: «Πιστεύαμε στο πλάνο» (Video)

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 20:52 Γράφτηκε από τον
Ανέστης Νάστος Ανέστης Νάστος

Το δικό του σχόλιο για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ έκανε ο αρχηγός των ασπρόμαυρων, Ανέστης Νάστος, στην εκπομπή Prismasport Live Action.

Ο Α. Νάστος τόνισε πως η φετινή εκπληκτική πορεία ξεκίνησε ουσιαστικά πέρυσι με την άφιξη της νέας διοίκησης, ενώ τόνισε πως όλοι μέσα στο σύλλογο πίστευαν στο πλάνο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Η επιτυχία της περσινής πορείας βασίζεται στη περσινή χρονιά. Βασίζεται πως όταν ξεκίνησε η ομάδα, άλλαξε η διοίκηση, άλλαξε το προφίλ, μπήκανε κάποιοι άνθρωποι στο χώρο πρόθυμοι να δουλέψουν και να αλλάξουν όλο το προφίλ της ομάδας, μπήκαν ουσιαστικά οι βάσεις για κάτι καλύτερο.

Είτε αυτό ήταν διοικητικά ή αγωνιστικά.Είχαν ξεκινήσει λοιπόν οι βάσεις από τον Οκτώβριο (2018) στον ΟΦΗ. Η καθημερινότητα που είχαμε με αυτούς τους ανθρώπους ήταν απίστευτη.Και στο τέλος φτάσαμε στη δικαίωση στο 95' με τον Αντίλ (Ναμπί). Όλο αυτό ήταν η βάση για τη φετινή χρονιά.

Μία χρονιά που πιστεύω πως πολύ δεν περίμεναν τον ΟΦΗ να μπει στην εξάδα. Εμείς οι παίκτες δεν θα πω ότι πιστεύαμε ότι θα τερματίζαμε σε αυτή τη θέση, αλλά πάντα πιστεύαμε στο πλάνο. Δηλαδή από την Ολλανδία όταν παίζαμε τα φιλικά είχαμε ήττες με μεγάλα σκορ, αλλά είχαμε πίστη στο πλάνο και είχαμε μία σταθερότητας. Όλα αυτά οδήγησαν στην επιτυχία της φετινής χρονιάς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 6:40:

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ