Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Ηλ. Πουρσανίδης: Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στα γήπεδα

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 16:04 Γράφτηκε από τον

Στη συνεδρίαση της λίγκας που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, η ιδέα του ΟΦΗ για παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο ψηφίστηκε απ’ τις ομάδες και θα κατατεθεί πρόταση της Super League στην κυβέρνηση.

Ο ΟΦΗ, με τον Ηλία Πουρσανίδη πήγαν σήμερα στη λίγκα με ολοκληρωμένη πρόταση και όχι με γενικότητες. Με συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία συμπεριλαμβανόταν ακόμα και η εταιρία διαχειρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ (ticketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του. Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο ΟΦΗ δε σταμάτησε ποτέ τη μελέτη της πρότασης, ώστε να παρουσιαστεί κάτι ολοκληρωμένο στην κυβέρνηση και να μπει από φέτος η βάση για την επόμενη σεζόν.

Μετά την τοποθέτηση του Ηλία Πουρσανίδη, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΛ θέλησαν να τοποθετηθούν και τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του ΟΦΗ, ενώ όλες οι ομάδες συμφώνησαν (από τη στιγμή που είδαν πόσο σοβαρή προεργασία έγινε από την κρητική ομάδα) να κατατεθεί επίσημη πρόταση προς την κυβέρνηση.

Αυτό μάλιστα που τους είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Πουρσανίδης είναι ότι: "Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο (εννοώντας μπουτικ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων)"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)