Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Π. Παπαπαναγής: «Οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς, μας κάνουν να αισιοδοξούμε»

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 19:30 Γράφτηκε από τον
Στη φωτογραφία ο Περικλής Παπαπαναγής Στη φωτογραφία ο Περικλής Παπαπαναγής

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/1) με την Ξάνθη, για το παιχνίδι που προηγήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό και για την εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία εκτός έδρας ματς. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για τον αγώνα με την Ξάνθη είπε: “Έχουμε μπει στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και όλα τα ματς έχουν σημασία. Το γεγονός ότι η Ξάνθη βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι και άλλο ένα βήμα προς το τέλος της περιόδου. Σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι η βελτίωση της απόδοσης μας και μέσω του ποδοσφαίρου να κατακτήσουμε ό,τι μας αξίζει”.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: “Με τον Ολυμπιακό ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί και κάποιος που δεν γνώριζε τη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, έβλεπε δυο αντιπάλους χωρίς μεγάλες διαφορές.  Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε έγκειται σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό συνιστά μια πρόκληση για εμάς, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Εκεί εστιάζουμε. Παρά το ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, λόγω και του μεγέθους του αντιπάλου, η απόδοσή μας μπορεί να χαρακτηριστεί «μεστή». Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα μας είναι πολύ καλή και έχει δυνατότητες. Για ένα ακόμη παιχνίδι συνειδητοποιήσαμε ότι αξίζουμε και μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε ήδη πάρει”.

Με αφορμή την Κυριακάτικη (26/1) αναμέτρηση στην Ξάνθη, ο Περικλής Παπαπαναγής αναφέρθηκε γενικότερα στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας: “Σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο βασικός μας στόχος είναι να ελέγχουμε το παιχνίδι σε κάθε σημείο, κάτι που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη.

Η αισιοδοξία που έχουμε ως ομάδα πηγάζει από την εμπιστοσύνη που έχουμε στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε. Οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς, μας κάνουν να αισιοδοξούμε περισσότερο, υπό την έννοια ότι η ομάδα έχει συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν τα παιχνίδια, οπότε δεν έχουμε περιθώρια ολιγωρίας”.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)