Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Θύρα 4: «Η ιαχή ΟΦΗ, ΟΦΗ θα σας τρομάζει ολοένα και περισσότερο στο μέλλον!»

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 12:45 Γράφτηκε από τον

Από την θύρα 4 του ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανάκοινωση

Ξαφνικά εχθές το μεσημέρι διαβάσαμε σε ειδησεογραφικό site του Ηρακλείου ένα πραγματικά αστείο και άκυρο άρθρο με την εποχή το οποίο αναφέρεται στη συμπεριφορά φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα που αποτελεί πρόβλημα για την κοινωνία, στοχοποιοντας μέσω φωτογραφίας αλλά και συγκεκριμένων αστείων αναφορων εντός του άρθρου, τον οργανωμένο κόσμο του ΟΦΗ και της ΘΥΡΑ 4.

Κυριε Α.Π όπως και υπογράφετε(γνωρίζουμε ποιός είστε),θα συμφωνήσουμε μαζί σας ότι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξακολουθεί να είναι χαμηλό αλλά το επίπεδο της ελληνικής δημόσιογραφιας εξακολουθεί να είναι υπό το μηδέν και άκρως προκλητικό και υπαίτιο σε μεγάλο βαθμό για τα όσα συμβαίνουν γενικότερα στα ελληνικά γήπεδα.

Πείτε μας κύριε Α.Π:

1)Τι λόγο είχατε να στοχοποιησετε τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ σε ένα άρθρο για ένα γενικό φαινόμενο των ελληνικών γηπέδων όπως αναφέρετε;;

2) Γιατί δεν αναφερετε τα πραγματικά τεράστια προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλα στοχοποιητε τους (λιγοστούς όπως γράφετε!!! εδώ γελάμε!!) φιλάθλους του ΟΦΗ,βάζοντας τους φωτογραφία στο συγκεκριμένο άρθρο, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα τραγικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (Noor 1, δολοφονίες,δολοφονικές ενέδρες σε διαιτητές,ντου παραγόντων σε αγωνιστικούς χωρους και πολλά άλλα);;

3)Τι συμφέροντα εξυπηρετειτε;; 4)Θα είστε και φετος στα Δύο Αοράκια σε καποιο παιχνίδι μπάσκετ να απαθανατιζετε εικόνες από τους πληρωμένους στρατούς οπαδών των Αθηνών? Αυτή η άνευ λόγου στοχοποίηση δείχνει πόσο πονάτε που η ομάδα του τόπου σας ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου και οι φίλαθλοι του είναι υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα.

Η Θυρα 4 όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλει στη κοινωνία του Ηρακλείου με αρκετές κοινωνικές δραστηριότητες, βοηθώντας και προσφέροντας αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που είχαν τεράστια ανάγκη αλλά και σε νοσοκομειακές μονάδες προσφέροντας σεβαστά χρηματικά ποσά για την ενίσχυση τους.Αυτα δεν τα βλέπει ποτέ κανείς!!!! Κύριε Α.Π. και λοιποί "δημοσιογράφοι"μην διανοηθειτε και ξανασχοληθειτε με τον κόσμο του ΟΦΗ γιατί θα μας βρείτε κυριολεκτικά μπροστά σας.Η ανοχή σε τέτοιου είδους προπαγανδιστικές κινήσεις τελείωσαν.Ειμαστε εδώ να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του κόσμου του ΟΦΗ και της Θύρας 4 μέχρι όσο παει.

Θα σας κόψουμε και το γηπεδο πολύ εύκολα! Τέλος καλούμε όλο το κόσμο του ΟΦΗ να συνεχίσει να δίνει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου με την απίστευτη και ωριμη συμπεριφορά που έχει δείξει έως τώρα! Πάμε γερά όλοι μια γροθιά για τον ΟΦΗ που ονειρευομασταν!!Για τον ανεξάρτητο και αξιοπρεπή ΟΦΗ που πολεμήσαμε κόντρα σε ολους και όλα τα πέτρινα χρόνια!!

Υ.Γ.:Η ιαχή ΟΦΗ ΟΦΗ θα σας τρομάζει ολοένα και περισσότερο στο μέλλον!!!! ΘΥΡΑ 4

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)