Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Επιστολή στήριξης από την SL1 σε SL2 και Football League

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 16:35 Γράφτηκε από τον

Επιστολή στήριξης προς την Super League 2 και την Football League έστειλε η Super League 1 στην οποία δηλώνει έμπρακτα την στήριξη της για την άμεση έναρξη των δύο πρωταθλημάτων. 

Αναλυτικά η επιστολή της Super League 1 αναφέρει :

«ΠΡΟΣ

Super League 2 – Football League

Πρόεδρο, κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο

Αθήνα, 13.11.2020

Αρ. Πρωτ: 5388

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή η Super League 1 στέκεται αρωγός στην απολύτως δίκαιη προσπάθεια της Super League 2 και της Football League για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων σας.

Η τήρηση των ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με την Super League 1, η συνεργασία με το ίδιο επιστημονικό προσωπικό αλλά και η εν γένει στενότατη μεταξύ μας συνεργασία εγγυώνται την τέλεση των Πρωταθλημάτων σας υπό το ίδιο καθεστώς ασφάλειας με αυτό της Super League 1.

Είναι δεδομένο ότι η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι κομβική για τις ΠΑΕ αλλά και το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών και εργαζομένων σας. Η δε ομαλή διεξαγωγή του επηρεάζει και την Super League 1, όχι μόνο διότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλει να είναι ενιαίο αλλά και διότι οι κατηγορίες μας συνδέονται άρρηκτα με το ζήτημα των προβιβασμών και υποβιβασμών.

Η στήριξη μας στο δίκαιο αίτημα σας είναι δεδομένη και αναμένουμε να μας υποδείξετε τους τρόπους που επιθυμείτε να συμβάλουμε περαιτέρω στην προσπάθειά σας.

Με εκτίμηση,

Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Πρόεδρος

Super League Ελλάδα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport