Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Ο Βασίλης Ξημέρης στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 09:36

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου ο Βασίλης Ξημέρης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια στις 9 Αυγούστου 2021 στο Ανοιχτό Θέατρο στις 21.30.

Ο Βασίλης Ξημέρης θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια και κάποια ακυκλοφόρητα, καθώς επίσης και τραγούδια καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Το σχήμα θα πλαισιώνουν οι: Μανώλης Κανακάκης (πιάνο), Γιώργος Κουρούπης (βιολί), Αντώνης Νικολιδάκης (ακορντεόν), Χρήστος Σαγιέντ (κρουστά), Μάνος Παπαδάκης (μπάσο) και Ραφαήλ Κτιστάκης (μπουζούκι).

ξημέρης ανοιχτό θέατρο γάζι αφίσα

Δελτία δωρεάν εισόδου διατίθενται από την Περιφέρεια Κρήτης και στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι

Ποιος είναι ο Βασίλης Ξημέρης

O Βασίλης Ξημέρης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, με καταγωγή από τα Ανώγεια. Από μικρός ασχολείται με τη μουσική, καθώς συμμετείχε σε πολλές σχολικές μουσικές εκδηλώσεις. Στην πορεία, ως φοιτητής Ιατρικής, εργάστηκε επαγγελματικά σε πολλές μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου, καθώς επίσης και στα μουσικά σχήματα «Νόστιμον Ήμαρ», υπό τη διεύθυνση του Μίνου Σωμαράκη, και «Ίαμα», υπό την αιγίδα του Μουσείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επίσης, εργάστηκε για μια δεκαετία στο γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου, Γιώργου Αντωνάκη, ως βοηθός παραγωγής, και ως διευθυντής παραγωγής της εταιρίας «Γαλαξίας παραγωγές», διοργανώνοντας συναυλίες πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών (Δ. Μητροπάνος, Χ. Αλεξίου, Δ. Γαλάνη και άλλους). Έχει πάρει μέρος σε πολλές φιλανθρωπικές συναυλίες, με πιο πρόσφατη τη συναυλία για «Το Σπίτι των Αγγέλων», υπό την επιμέλεια της Μαίρης Παχιαδάκη.

Έχει στο ενεργητικό του τέσσερα δικά του τραγούδια που μόλις κυκλοφόρησαν στο Youtube. Το καλοκαίρι του 2022 θα ολοκληρωθεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος.

Έσπαγε η θάλασσα: https://youtu.be/doU-4Y_CU5w

Το Σεπτέμβριο: https://youtu.be/Gbqguzax7Ys

Ο Μπαξές: https://youtu.be/itW6UFMkiuQ

Άνοιξη: https://youtu.be/CoKfFIUnF8Y

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid– 19.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr