Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Personal Soccer Training (Pics)

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 18:10 Γράφτηκε από τον

Για ακόμα μία χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Personal Soccer Training το οποίο έχει στόχο την ατομική βελτίωση των παικτών σε πολλούς τομείς του ποδοσφαίρου.

Δεκάδες παιδιά συμμετείχαν και φέτος, μαθαίνοντας πολύ σημαντικά μυστικά του ποδοσφαίρου από πραγματικούς ειδικούς και προπονητές υψηλού επιπέδου ( Επιτροπάκης Μιχάλης, Πλεσίτης Βασίλης, Τιτομιχελάκης Λεωνίδας, Σουργιάς Νίκος, Αποστολάκης Γιώργος, Πλουσής Αλκιβιάδης και Μακράκης Νίκος).

Η Personal Soccer Training θα επιστρέψει στις 16/9 για την χειμερινή περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαιρινό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών της Personal Soccer Training. Οι προπονητές του προγράμματος κ.κ Επιτροπάκης Μιχάλης, Πλεσίτης Βασίλης, Τιτομιχελάκης Λεωνίδας, Σουργιάς Νίκος, Αποστολάκης Γιώργος, Πλουσής Αλκιβιάδης και Μακράκης Νίκος, ευχαριστούν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τους εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση του ποδοσφαιριστή σε όλα τα βασικά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου: τεχνική, ατομική τακτική, ενδυνάμωση, νευρομυική συναρμογή.Η ατομική προπόνηση είναι απαραίτητη για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να βελτιωθεί σε όποιο επίπεδο και αν αγωνίζεται. Η Personal Soccer Training, βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία των μελών της στο χώρο των υποδομών του ποδοσφαίρου, δημιουργεί τη δική της μέθοδο διδασκαλίας- εκπαίδευσης- προπόνησης για την πολύπλευρη ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή. Ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τη χειμερινή περίοδο για μια φορά την εβδομάδα, με ημερομηνία έναρξης τη Δεύτερα 16-9-2019.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport