Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Με επιτυχία το παιδικό τουρνουά μνήμης από τις Ακαδημίες της ΑΕΚατσαμπά

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 19:00 Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου «100 χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ποντίων» που διοργάνωσαν οι Ακαδημίες της ΑΕΚατσαμπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με την ονομασία «100 Χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ποντίων» που διοργάνωσε η οικογένεια της ΑΕΚατσαμπά.
Το τουρνουά ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00, με τις ομάδες της ΑΕΚ, της Ένωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ, του Ηροδότου και της Μινωικής να λαμβάνουν μέρος σε αυτό.
Στο πλαίσιο του τουρνουά, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όπως επίσης πλακέτες σε κάθε ομάδα αλλά και κύπελλο για τη συμμετοχή τους.
Επίσης, τιμήθηκε για την προσφορά της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νομού Ηρακλείου και τη τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Λέσχης, κ. Βαΐος Αϊνατζόπουλος.
Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά και ιδιαιτέρως όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport