Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Η Ακαδημία του ΠΟΑ καινοτομεί - Ξεκινά διαδικτυακές προπονήσεις

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 13:18 Γράφτηκε από τον

 Η Ακαδημία του ΠΟΑ προσαρμόζεται στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουν όλοι, ψάχνοντας νέους τρόπους να συνεχίσουν οι προπονήσεις, έστω και εξ αποστάσεως.

Ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΟΑ, Νίκος Μακράκης και ο γυμναστής, Κώστας Κεφαλάκης θα φροντίσουν για την φυσική κατάσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών, μέσω κάμερας κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ακαδημία μας καινοτομεί, ξεκινούν διαδικτυακές προπονήσεις!

Η ακαδημία της ομάδας μας προσαρμόζεται στους καιρούς, στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε αλλά παράλληλα ψάχνει τρόπους για να συνεχιστούν οι προπονήσεις, έστω και εξ' αποστάσεως.
Ξεκινάει έτσι, μια νέα προσπάθεια από τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας Νίκο Μακράκη, από τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Κεφαλάκη και από τους προπονητές της ακαδημίας την επόμενη εβδομάδα. Μια σειρά βίντεο προπονήσεων που μπορούν να ακολουθήσουν οι μικροί μας αθλητές κατά την διάρκεια του lockdown από το σπίτι τους.
Η δουλειά λοιπόν στην ακαδημία του Π.Ο.Α μπορεί λόγω των νέων μέτρων να έχει σταματήσει εδώ και μερικές μέρες στο γήπεδο, όχι όμως και γενικότερα, προσπαθώντας να συνεχίσει την δουλειά της στο μέτρο του δυνατού με την πρωτοβουλία των διαδυκτυακών προπονήσεων.
Μείνετε συντονισμένοι...»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport