Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

«Στολίδι» για τον Κατσαμπά το ανακαινισμένο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 17:32 Γράφτηκε από τον
«Στολίδι» για τον Κατσαμπά το ανακαινισμένο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Στολίδι» για τον Κατσαμπά το ανακαινισμένο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή του Κατσαμπά και όχι μόνο είναι πλέον διαθέσιμο για τον κόσμο.

Στο υπαίθριο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της περιοχής του Κατσαμπά, όπου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασής του, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη. Το έργο περιελάβανε μεταξύ άλλων την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ, την δημιουργία ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, καθώς και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων για την βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου (αλλαγή φωτισμού, νέα περίφραξη κ.ά). Η αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Εντάσσεται στο συνολικό έργο συντήρησης αθλητικών χώρων που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου με ίδιους πόρους. Θα ακολουθήσει το Αθλητικό Κέντρο στην Φορτέτσα.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους καθώς και με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης» που τον ευχαρίστησαν για την αποκατάσταση του Αθλητικού Κέντρου, το οποίο όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά είχε ανάγκη η περιοχή.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η ανακαίνιση των ανοιχτών αθλητικών κέντρων του Ηρακλείου αποτελεί μια ακόμα σημαντική όσο και απαραίτητη παρέμβαση που υλοποιούμε. Μαζί με την πιστοποίηση των παιδικών χαρών, η οποία προχωρά, ουσιαστικά αναβαθμίζουμε συνολικά την λειτουργία των κοινοχρήστων χώρων στην πόλη και ταυτόχρονα, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport