Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Γ. Χατζησεβαστός: «Ωραία στιγμή για το κρητικό ποδόσφαιρο»

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 19:30 Γράφτηκε από τον

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι (3-2) των Σερρών και πέρασε στο μεγάλο τελικό του final four του Βόλου, όπου θα βρει τα Χανιά.

Ο Ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός σε δηλώσεις του στο prismasport.gr τόνισε ότι η αναμέτρηση αυτή αποδεικνύει την αξία του κρητικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός θεωρεί καθόλα δίκαιη την πρόκριση στον τελικό, καθώς η υπεροχή της ομάδας του φαινόταν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ αποκλειστικά για το prismasport.gr

"Θεωρώ την επικράτηση μας δίκαιη βάσει των φάσεων που δημιουργήσαμε. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την υπεροχή και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε την πρόκριση στα δύο δοκάρια που είχαμε στον αγώνα, και έτσι πήγαμε στη διαδικασία των πέναλτι. Αν έβλεπε κανείς τα μάτια των παικτών μου κατά τη διαδικασία, θα έλεγε ότι αυτή η πρόκριση δεν μπορεί να χαθεί."

Για τον τελικό με τα Χανιά:

"Νομίζω ότι είναι μια ωραία στιγμή για το κρητικό ποδόσφαιρο, που αποδεικνύει την αξία του. Τους ξέρουμε, τους έχουμε δει. Στα δύο ματς που αγωνιστήκαμε είχαμε μία νικη και μία ισοπαλία αλλά είναι ένα τελικός και όλα είναι πιθανά" 

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολούθησε μας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport