Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

«Δημήτρης Παπαδόπουλος» ονομάζεται το παιδικό πρωτάθλημα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ!

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 15:40 Γράφτηκε από τον
Δημήτρης Παπαδόπουλος Δημήτρης Παπαδόπουλος

Σε μία πολύ ωραία πρωτοβουλία προχώρησε Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου, καθώς μετονόμασε το παιδικό του πρωτάθλημα σε «Δημήτρης Παπαδόπουλος»!

Ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαδόπουλος πέρασε ολόκληρη τη ζωή του βοηθώντας νέα παιδιά που ήθελαν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Ο  Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να τον τιμήσει μετονομάζοντας το παιδικό του πρωτάθλημα σε «Δημήτρης Παπαδόπουλος»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. <<ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ >> Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-2-2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο η συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Ηρακλείου, με εκπροσώπους των συλλόγων, αθλητικών κέντρων ,για το 9ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς , αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στην διοργάνωση τουρνουά για μικρά παιδιά. Επίσης μεγάλη σημασία για τον Δήμο έχει η ασφάλεια των μικρών παιδιών που συμμετέχουν αλλά και η επιτακτική ανάγκη για συνεχής επιμόρφωση προπονητών, διαιτητών και όλων όσων εμπλέκονται σε τέτοιου είδους τουρνουά. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης και τοποθετήθηκαν ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης και Μαρία Σπυριδάκη μέλη Δ.Σ. ΔΟΠΑΦΜΑΗ οι οποίοι τόνισαν , ότι ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ προσφέρει τη δυνατότητα σε 3.5 χιλιάδες μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν με κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού. Στην συνάντηση συμμετείχαν και τα υπηρεσιακά στελέχη κ.κ. Γιώργος Καβουσανός Γιώργος Γαυγιωτάκης και Βάνα Γαλυφιανάκη. Αποφασίστηκε το 9ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ να ονομαστεί <<ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ >> Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, , έκανε απολογισμό για το 2019 , παρουσίασε τη φετινή προκήρυξη του τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές κανονισμών. Τέλος εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση όλων για την επιτυχία του τουρνουά, μια επιτυχία που περνάει από την ασφάλεια όλων των παιδιών και την απόλαυση τους για το παιχνίδι. Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών . Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε η προκήρυξη των αγώνων , η δήλωση - κατάσταση συμμετοχής, η κάρτα υγείας αθλητή και η τροποποίηση των κανονισμών για τις μικρές ηλικίες για το 2020 . Οι δηλώσεις συμμετοχής , το παράβολο συμμετοχής και οι καταστάσεις συμμετοχής , η κάρτα υγείας αθλητή , υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 06/03/2020. Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport