Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Αναβλήθηκαν παιχνίδια στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 20:49 Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων του παιδικού της πρωταθλήματος, καθώς οι εγκαταστάσεις του Λίντο θα παραμείνουν κλειστές λόγω του θανάτου του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος, μετά από επικοινωνία των στελεχών του Lido Soccer με τον υπεύθυνο κ. Βαγγέλη Παπαγγελή, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του Lido Soccer κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, ανακοινώνει τα εξής για το πρόγραμμα των αγώνων του Παιδικού ΕΠΣΗ-Περιφέρειας Κρήτης για το σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου:

1) Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, το οποίο εκείνη την ημέρα θα παραμείνει κλειστό.

2) Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των τμημάτων του Lido Soccer που ήταν προγραμματισμένοι σε όλες τις ηλικίες για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ώστε οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς της Ακαδημίας του Lido Soccer να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά.

3) Οι αγώνες την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, τόσο στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, όσο και για όλες τις ομάδες της Ακαδημίας του Lido Soccer σε όλα τα γήπεδα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport