Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Εορταστική εκδήλωση στην ακαδημία του Αλμυρού με το... «γλυκό της μαμάς» (φωτος)

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 11:07 Γράφτηκε από τον

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποίησε η ακαδημία του Αλμυρού στο Γάζι, με τις μαμάδες των νεαρών αθλητών να σκοράρουν στην γεύση!

Συγκεκριμένα έκαναν διαγωνισμό με 27 διαφορετικά γλυκά, με όνομα του διαγωνισμού "το γλυκό της μαμάς", όπου υπήρχε κριτική επιτροπή (τριών μπαμπάδων) και βαθμολογούσε!

Η ενημέρωση της ακαδημίας του Αλμυρού:

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στην Ακαδημία μας καθώς σήμερα κατά την διάρκεια των προπονήσεων τα φώτα έκλεψαν οι Μαμάδες καθώς πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός για το λεγόμενο '' Το γλυκό της μαμας''.

Η μάχη μεγάλη καθώς διαγωνιστηκαν 27 διαφορετικά γλυκά εκ των οποίων ξεχώρισαν τα τρία πρώτα, χωρίς να υστερησουν βέβαια τα υπόλοιπα, νικητές που εξέλεξε η κριτική επιτροπή βαθμολογωντας τα με 8 9 κ 10.

Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από 3 μπαμπάδες, έναν προπονητή κ έναν μπαμπά κ παράγοντα του συλλόγου μας... Κυριάρχησε το γέλιο τα σχόλια ή διάθεση, οι τρομερές εκφράσεις απόλαυσης της επιτροπής και εννοείτε η επαγγελματική τους ιδιότητα. Γευσιγνωσία,. Πάρτε μια γεύση από την πανέμορφη κ γεμάτη γέλιο αυτή εκδήλωση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport