Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Παραμένει στα Χανιά ο Κουτζαβασίλης

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 11:20 Γράφτηκε από τον

Την εστία της ομάδας της ΠΑΕ Χανιά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Φώτης Κουτζαβασίλης. 

Ο έμπειρος πορτιέρο και εκ των αρχηγών της ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Χανιώτες και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και την επόμενη σεζόν

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτη Kουτζαβασίλη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές, διατηρώντας στα μισά παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη. Με τις 13 “ανέπαφες εστίες” ήταν πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, έχοντας “κρατήσει το μηδέν” σε 12 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Συνολικά σε δύο σεζόν κάτω από την εστία της ομάδας μας έχει 45 επίσημες συμμετοχές (οι 44 στο πρωτάθλημα) και 22 “ανέπαφες εστίες”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Οταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, η απόφαση παίρνεται πολύ εύκολα. Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο μεγάλο στόχο όλοι μαζί. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο χωρίς λόγια».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search