Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Παπαδόπουλος: «Κυρίως το πρώτο γκολ με εκνευρίζει γιατί το είχαμε πει»

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:18 Γράφτηκε από

Απογοητευμένος από την ισοπαλία της ομάδας του ο Νίκος Παπαδόπουλος

Τα Χανιά παρ’ ότι προηγήθηκαν δύο φορές δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στην Ρόδο και ήρθαν ισόπαλα με σκορ 2-2 εντός έδρας.

Απογοητευμένος από την ισοπαλία κυρίως γιατί η ομάδα του άξιζε τη νίκη, βάσει την εικόνας της είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον εκνευρίζει

ο τρόπος που δέχθηκε η ομάδα του το πρώτο γκολ γιατί το είχαν δουλέψει και γνώριζαν ότι η Ρόδος κάνει έτσι τις στημένες της φάσεις.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού των Χανίων:

«Σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη νομίζω κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο μας, σκοράραμε δύο φορές και όταν σε αυτή την κατηγορία σκοράρεις δύο φορές δεν επιτρέπεται να χάνεις βαθμούς.

Θεωρώ ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι εκτός από τα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που μπήκε καλύτερα ο αντίπαλος.

Και την κατοχή είχαμε και πολλές τελικές βγάλαμε και θεωρώ ότι στο 2-1 είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντική η ευκαιρία του Βασιλακάκη να γίνει το 3-1, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο σε άδεια εστία δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε για να τελειώσουμε το ματς εκεί.

Δυστυχώς για μας χάσαμε δύο βαθμούς οι οποίοι μας πονάνε.

Δεν αξίζαμε να τους χάσουμε γιατί η ομάδα ήταν πολύ καλή, τα παιδιά προσπαθήσανε πάρα πολύ, προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους, βγάλαμε πολλές τελικές με μία ομάδα που δεν δέχεται πολλές και είμαστε στεναχωρημένοι με αυτό το αποτέλεσμα, όμως αυτό που μένει μετά το παιχνίδι πέρα από την πίκρα των χαμένων δύο βαθμών και βλέποντας ρεαλιστικά και με ηρεμία και αναλύοντας το παιχνίδι θα έλεγα ότι η ομάδα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που έχει παίξει θα έλεγα ότι σήμερα ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αυτό το θετικό πρέπει να κρατήσουμε ότι παίξαμε ποδόσφαιρο βγάλαμε τελικές και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά σε ότι αφορά το κομμάτι ότι δεχόμαστε γκολ πάρα πολύ εύκολα σε δύο φάσεις στις οποίες δεν μύριζε γκολ.

Θα μιλήσω για το πρώτο, το οποίο το είχαμε αναλύσει, ξέραμε ότι ο αντίπαλος κάνει τις στατικές φάσεις στο πρώτο δοκάρι και δεχθήκαμε αυτό το κρύο γκολ.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την δουλειά μας.

Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια, όμως το ποδόσφαιρο αυτά έχει και σίγουρα είναι ένα άθλημα, το οποίο είναι για δυνατούς.

Μέσα από τις δυσκολίες πρέπει να δείξουμε δυνατοί για να γυρίσουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι.

Πάντα η συγκέντρωση παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Κυρίως το πρώτο γκολ με εκνευρίζει γιατί το έχουμε πει, το επαναλάβαμε, το δουλέψαμε.

Νομίζω είναι θέμα συγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search