Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ν. Παπαδόπουλος: "Θα την βρω την λύση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος"

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 18:59 Γράφτηκε από

Προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του μετά την φιλική ήττα από τον Γιούχτα παρουσιάστηκε ο προπονητής των Χανίων Νίκος Παπαδοπουλος μιλώντας μετά το τέλος του ματς στους εκπροσώπους του τύπου τονίζοντα όμως χαρακτηριστικά ότι θα βρει την λύση για την κακή παρουσία της ομάδας στο ματς Κυπέλλου αλλά και στο σημερινο φιλικό. 

Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: 

"Θεωρώ ότι η ήττα και όχι κυρίως η εμφάνιση έγινε στο Κύπελλο. Σε ακόμη ένα ματς παίξαμε αργά απο πίσω και δεν είχαμε κίνηση. Έχω βρεθεί σε πιο δύσκολες καταστάσεις και νομίζω ότι θα την βρω την λύση για το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο, γιατί η ομάδα πριν το ματς του Κυπέλλου δεν έδειχνε στις προπονήσεις ότι θα έχει τέτοια εικόνα. Μέσα από την δουλειά , την προσπάθεια και την ομιλία με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως μέσα από την δουλειά την λύση θα την βρω." 

Για το αν υπάρχει ψυχολογική πίεση στα Χανιά σε συνάρτηση και με τις προσδοκίες που υπάρχουνε: 

" Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο οποίος πληρώνεται και ξέρει που έχει έρθει και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας πρέπει να ζει κάτω από την πίεση. Όπως και ο προπονητής ζει κάτω από την πίεση έτσι και οι παίκτες πρέπει να αντέχουν την πίεση για τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει αυτή την σεζόν. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης. Έχουμε δουλέψει αρκετά , ο τρόπος που προσπαθούμε να παίξουμε μπορεί να είναι δύσκολος για κάποιους και για αυτό παίζουμε αργά γιατί δεν έχουμε και γρήγορη σκέψη και κίνηση. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια και αυτό που θέλουμε να βλέπουμε είναι ενέργεια από τα νέα παιδιά. Ξαναλέω ότι την λύση θα την βρω στην έναρξη του πρωταθλήματος, για να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα και να βρεθεί μέσα στους στόχους που έχει βάλει". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search