Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Πρόκριση για την Κ19 των Χανίων στο Κύπελλο

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 17:38 Γράφτηκε από

Η ανανεωμένη και ενισχυμένη σε μεγάλο βαθμό ομάδα  Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, συνεχίζει καθημερινά την προετοιμασία της, στο γήπεδο Βαρυπέτρου, με το βλέμμα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το πρώτο – επίσημο – δείγμα γραφής για την Κ19 ήταν άκρως ενθαρρυντικό, στο Κύπελλο Χανίων, όπου με γκολ του Σταματάκη στο 115′ της παράτασης ήρθε η νίκη-πρόκριση απέναντι στον Πανακρωτηριακό.

Ο προπονητής Βασίλης Κούτας, που συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην ομάδα, βλέπει με ικανοποίηση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν συνέπεια και επαγγελματισμό, με τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα να κρίνονται ιδιαίτερα θετικά.

Η ΠΑΕ Χανιά επενδύει σε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ανάδειξη Χανιωτών ποδοσφαιριστών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Δεσποτόπουλος και Κουκουράκης παίρνουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει και την επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ19, θα καλούνται στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ώστε να έχει εικόνα και να παρακολουθεί την εξέλιξη τους. Ούτως ή άλλως όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας δίνει το “παρών” σε αγωνιστικές δραστηριότητες της Κ19, όπως έκανε και την Κυριακή (12/09), παρακολουθώντας τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανακρωτηριακό .

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search