Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕ Χανιά: Σε εξέλιξη οι εργασίες αναμόρφωσης του χώρου στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 14:31 Γράφτηκε από

Σε εξέλιξη οι εργασίες αναμόρφωσης του χώρου στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων.

Οι εργασίες συνεχίζονται στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Χανιά, την ώρα που ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του βρίσκονται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά αναφέρει:

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα και τοποθέτησης νέου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων, συνολικής επιφάνειας 8.700 τ.μ.

Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν την αναμόρφωση της επιφάνειας του χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου, με αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα, μετά την απομάκρυνση του υφιστάμενου.

Προβλέπεται ακόμα η κατασκευή νέου στραγγιστικού δικτύου, η κατασκευή αυτοματοποιημένου αρδευτικού δικτύου και η διαμόρφωση της υπόβασης με χρήση αδρανών υλικών για την ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιωνδήποτε ανωμαλιών και υψομετρικών διαφορών του αγωνιστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης, προσεγγίζει τις 322.532,00€, ενώ τη σχετική μελέτη ετοίμασε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, σε δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών, τονίζοντας ότι ήταν απαραίτητη η αναβάθμιση των υποδομών του συγκεκριμένου χώρου. «Οι προσπάθειές μας για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου μας συνεχίζονται και εντείνονται, με γνώμονα να γίνουν πιο ελκυστικοί και λειτουργικοί για τους αθλητές και το κοινό.

Προχωράμε σε μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις, σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, αλλάζοντας περαιτέρω τόσο τη λειτουργική, όσο και την αισθητική κατάσταση των αθλητικών χώρων του Δήμου μας», επεσήμανε στη δήλωσή του ο κ. Μιχαηλάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search