Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Ο ΟΦΙεράπετρας ανακοίνωσε την παραμονή του στην Super League 2!

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 10:42 Γράφτηκε από τον

Βάση νέου Αθλητικού Νομοσχέδιου όπου θα καταργηθεί η Football League και θα δημιουργηθεί μία νέα ενιαία Super League 2 ο ΟΦΙεράπετρας στην ουσία ανακοίνωσε την παραμονή του στην κατηγορία!

Όπως αναφέρουν οι Λασιθιώτες στην ανακοίνωση τους, στη νέα Super League 2 θα έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι ομάδες της προηγούμενης σεζόν και όπως υπογράμμισαν ο ΟΦΙ θα βρίσκεται ξανά στην Super League 2, ευελπιστώντας να έχουν αυτή την φορά μαζί τους το όπλο τους, που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της ομάδας. 

Η ανακοίνωση του ΟΦΙεράπετρας:

Νόμο του κράτους αποτελεί από σήμερα (17/6) η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο, αφού ψηφίστηκε από την Βουλή.
Καταργήθηκε η Football League και θα δημιουργηθεί μια ενιαία Super League 2.

Στη νέα λοιπόν Super League 2 έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή και οι 12 ομάδες της φετινής SL2 (συμπεριλαμβανομένου των ΟΦΙ, Καραϊσκάκη , ΑΕΛ), συν τις 16 της φετινής Football League που δεν θα υποβιβαστούν , συν τις 4 ομάδες που θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική.

Στην SL2 λοιπόν ξανά ο ΟΦΙ. Ελπίζουμε αυτή την φορά να παίξουμε με τον ισχυρότερο μας παίκτη στο πλευρό μας , που δεν είναι άλλος από αυτόν της φωτογραφίας.

Χωρίς αυτόν ο ΟΦΙ δεν είναι ΟΦΙ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search