Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Tαλεντάκι από τον Ο.Φ.Ιεράπετρας δοκιμάζει ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 13:36 Γράφτηκε από

Ένα παιδί, των Ακαδημιών του ΟΦ Ιεράπετρας, κέρδισε με τις εμφανίσεις του, θέση στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με σκοπό να δοκιμαστεί. Ο 13χρονος Νίκος Λιοντάκης, βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων Λασιθίου πέρυσι υπό τις οδηγίες του τωρινού προπονητή της Κ19 του ΟΦΙ Δημήτρη Γρηγοράκη, ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι, για να ζήσει μια μοναδική εμπειρία που κέρδισε δικαιωματικά.

Το συγκεκριμένο παιδί έστρεψε πολλές φορές τα βλέμματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Κρήτης πάνω του, μπαίνοντας στο «μικροσκόπιο» και μεγάλων συλλόγων της χώρας. Ένας από αυτούς ήταν ο Ολυμπιακός, προχωρώντας το θέμα παραπέρα. Ο Λιοντάκης ήταν μέσα στους παίκτες της Μικτής Λασιθίου Παίδων που διακρίθηκαν με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Παρά το μικρό της ηλικίας του, ξεχώρισε για το ψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης. Αγωνίζεται ως επιθετικός σε όλες τις θέσεις, κέντρο και άκρα, με άνεση κυρίως στις πτέρυγες λόγω της καλής τεχνικής που διαθέτει, ενώ έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου αποδοτικά και σε πιο ανασταλτικά καθήκοντα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search