Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Ο.Φ.Ιεράπετρας: Η θέση του Ερασιτέχνη για τις εξελίξεις στην ομάδα

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 19:47 Γράφτηκε από

Την δική του θέση μετά την πρόσφατη ανακοίνωση από τους "Κουρήτες" που καλούσαν τον Θ. Χηνόπουλο να παραιτηθεί από την ομάδα και να δώσει αλλού τις μετοχές του πήρε ο Ερασιτέχνης Ο.Φ.Ι με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία ζητάει να επικρατήσει ενότητα απ΄ολες τις πλευρές για να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση για τους "ασπρόμαυρους" της Ιεράπετρας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Ι αναφέρει: 

''Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΙ όπως και όλος ο κόσμος του ΟΦΙ θέλει τον ΟΦΙ πάντα ψηλά. Θέλει την ΠΑΕ ΟΦΙ να συνεχίζει να διαφημίζει την Ιεράπετρα με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής , κάτι που λαχταρούσαμε τόσα χρόνια.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ διαχρονικά στηρίζει όλους τους προέδρους του ΟΦΙ. Φυσικά στηρίζει και τον κ. Χηνόπουλο αλλά και τους ανθρώπους που είναι λιγότερο ή περισσότερο κοντά στο Δ.Σ. της ΠΑΕ σε αυτήν την συγκυρία , γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χωρίς τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων τα τελευταία πολλά χρόνια , ο ΟΦΙ θα ζούσε πάντα πέτρινα χρόνια.
Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΙ θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ΠΑΕ αλλά θα θέλαμε και εμείς προκειμένου να γίνει αυτό , να υπάρχει ένα καθαρό οικονομικό τοπίο.
Φυσικά αν ο ΟΦΙ χωρίς Πρόεδρο , Αντιπρόεδρο , Ερασιτέχνη κλπ μπορεί να υπάρξει , σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον κόσμο του.
Σαν Ερασιτέχνης κάνουμε έκκληση προς όλους να επικρατήσει ψυχραιμία και διάθεση συνεννόησης για αν ο ΟΦΙ , αν όλοι μας δηλαδή , δεν ξαναγίνουμε οικογένεια , η αγαπημένη μας ομάδα δεν έχει μέλλον."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search