Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

ΟΦΙεράπετρας: «Φυσικά και θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2»

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:58 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΙεράπετρας με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για το μέλλον του συλλόγου.

Η Λασιθιώτες ενημέρωσαν ότι φυσικά και θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League2 και πως το γεγονός ότι δεν πήρε αδειδότηση η ομάδα δεν τους επηρεάζει πέρα από τους περιορισμούς που έχουν στα μεταγραφικά, όπως συνέβη και πέρυσι.

Δείτε την ενημέρωση του ΟΦΙεράπετρας:

Επειδή δεχόμαστε στην σελίδα πολλά μηνύματα όπου μας ρωτάτε γιατί δεν γράφουμε κάτι για τον ΟΦΙ , μας ρωτάτε αν θα κατέβει ο ΟΦΙ , μας ρωτάτε αν θα μείνει κανένας παίκτης , μας ρωτάτε τι θα απογίνουμε χωρίς αδειοδότηση …και άλλα συναφή , απαντάμε όσο πιο ειλικρινά μπορούμε τα εξής :

Θα ανακοινώσουμε κάτι όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο .

Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2.

Αδειοδότηση δεν πήρε ο ΟΦΙ , όπως δεν πήραν οι περισσότερες ομάδες και όπως δεν πήραμε ούτε πέρυσι . Με τους περιορισμούς που σημαίνει η μη αδειοδότηση θα το παλέψουμε όπως και πέρυσι.

Με τους νυν παίκτες του ΟΦΙ φυσικά γίνονται συζητήσεις.

Το γεγονός ότι μπαίνει Ιούλιος και η πολιτεία δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα του τηλεοπτικού στις ομάδες της SL2 , δυσκολεύει αφάνταστα τις κινήσεις των ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΙ.

Νεώτερα και πιο συγκεκριμένα προσεχώς.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search