Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

ΟΦΙεράπετρας: Η ισοπαλία με τα Τρίκαλα που μοιάζει με ήττα και οι ελάχιστες ελπίδες για παραμονή

Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 10:22 Γράφτηκε από τον

Μπορεί να πήρε ένα βαθμό αλλά αυτός δεν αρκεί στον ΟΦΙ

Τρεις στροφές πριν το φινάλε των play-out της Super League 2 και ο ΟΦΙεράπετρας έχει πλέον πολύ δύσκολο έργο καθώς πρέπει να πάρει και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό καθώς εάν η Δόξα Δράμας κερδίσει έστω ένα από τα τρία που της απομένουν ο ΟΦΙ υποβιβάζεται.

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν κομβικής σημασίας για την ομάδα της Ιεράπετρας ένα «must win game» που λέμε, όμως δεν κατάφερε να το πάρει παρ’ ότι προσπάθησε πολύ με αποτέλεσμα πλέον οι ελπίδες να είναι ελάχιστες για παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή η ισοπαλία στην Ιεράπετρας ήταν σαν ήττα και πλέον ο ΟΦΙ έχει να παίξει δύο ακόμη εκτός έδρας παιχνίδια με Απόλλων Λάρισας και Καραϊσκάκη αλλά και ένα ακόμη εντός έδρας κόντρα στην Παναχαϊκή για να κυνηγήσει το 3 στα 3 και να ελπίζει ότι η Δόξα Δράμας δεν θα πάρει ούτε μία νίκη, αλλά θα ηττηθεί κιόλας σε κάποιο παιχνίδι καθώς με τρεις ισοπαλίες και πάλι προσπερνάει τον ΟΦΙεράπετρας.

Επίσης και ο Καραϊσκάκης τον περνάει με τρεις βαθμούς οπότε θα θέλει καλύτερα αποτελέσματα και από εκείνον.

Οι ελπίδες είναι πλέον ελάχιστες για τον ΟΦΙ και σίγουρα αυτή η ισοπαλία με τα Τρίκαλα μοιάζει σαν ήττα.

Το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα της Ιεράπετρας είναι να παίξει για την ιστορία της, την φανέλα της και τον κόσμο της στα τελευταία τρία παιχνίδια, να κυνηγήσει το τρία στα τρία και ότι είναι να έρθει θα έρθει αλλά θα γνωρίζει ότι έχει κάνει ότι καλύτερο μπορούσε στα play-out.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search