Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022

Πότσι: «Αναλαμβάνω καθήκοντα στην ΑΕΛ μόλις ο ΟΦΙ βρει τον αντικαταστάτη μου»

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 13:29 Γράφτηκε από

Εξηγήσεις για την καθυστέρησή του στο να πιάσει δουλειά στους «βυσσινί» έδωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Το λόγο για τον οποίο δεν έχει αναλάβει τα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, εξήγησε ο Φαμπρίτσιο Πότσι με γραπτή του δήλωση, την Τρίτη (11/1). Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ιδιοκτήτης του ΟΦΙ, Αμαντέο Βακέ, με την γνωστοποίηση της συμφωνίας του τεχνικού διευθυντή με τους «βυσσινί», έθεσε ηθικά ζητήματα στον Πότσι για το χρονικό σημείο που θα εγκατέλειπε τους Κρητικούς.

Επομένως ο Πότσι θα περιμένει ως τις αρχές Φλεβάρη, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και έπειτα θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, δήλωσε πως ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί είναι ενήμερος για αυτή την καθυστέρηση και τόνισε πως ανυπομονεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα φέρνοντας αξιόλογους και νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτή.

Η σχετική δήλωση του Πότσι:

«Με αφορμή την μεταγραφή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Gabriel Ramirez στην ΑΕΛ και λόγω του ότι η σύζυγος μου έχει γεννηθεί και ζει στην Λάρισα, όπου είναι και η μόνιμη κατοικία μας μαζί με τα τρία παιδιά μας, ζήτησα από τον Πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Κούγια να εργαστώ επί καθημερινής βάσεως ως σκάουτερ, ως μεταφραστής των νοτιοαμερικανών ποδοσφαιριστών της και να ασχολούμαι 24ώρες το 24άωρο με την επίλυση των προβλημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως μέχρι σήμερα κάνω στην ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Ο κ. Κούγιας έκανε δεκτή την πρόταση μου και αμέσως μετέβη στην Ιεράπετρα για να γνωστοποιήσω την απόφαση μου, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αργεντινός δικηγόρος Rodolfo Amadeo Vaque μου έθεσε ηθικά προβλήματα λόγω της χρονικής συγκυρίας που πήρα την απόφαση μου και συμφώνησα με τον κ. Κούγια και για αυτό ζήτησα από τον κ. Κούγια να αναλάβω τα καθήκοντα μου στην ΑΕΛ στις αρχές Φεβρουαρίου, ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης μου στον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Η επιθυμία η δική μου και της συζύγου μου είναι να εργαστώ στην ΑΕΛ, αφού εδώ είναι το παρόν και το μέλλον των παιδιών μου και θέλω να βοηθήσω και εγώ, όσο μπορώ με τις γνώσεις που έχω για την αγορά των ποδοσφαιριστών της Νοτίου Αμερικής, ώστε να έλθουν στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ αξιόλογοι και νεαροί ποδοσφαιριστές, που είναι και η ομάδα της πατρίδας μου πλέον και να βοηθήσω στην πραγματοποίηση των στόχων της.

Κάνω αυτή την δήλωση για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση από την καθυστέρηση ανάληψης των καθηκόντων μου».

Πηγή: a-sports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search