Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Στ. Βεργέτης : "Αδικούμε τους εαυτούς μας"

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 21:19 Γράφτηκε από

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα του την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ρόδο ο προπονητής του Ο.Φ.Ιεράπετρας Στάϊκος Βεργέτης που επισήμανε ότι "αδικούμε τους εαυτούς μας". 

Αναλυτικά στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς ο τεχνικός της ομάδας της Ιεράπετρας τόνισε: 

«Στεναχωριέμαι πιο πολύ για τους ποδοσφαιριστές γιατί κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια. Ελέγχαμε όλο το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο, προηγηθήκαμε και δυστυχώς από μια στημένη φάση δεχθήκαμε άλλο ένα κρύο γκολ για μία ακόμα φορά. Χωρίς φάσεις ο αντίπαλος μας παίρνει αποτέλεσμα και αδικούμε τους εαυτούς μας. Και στο τέλος, σε μία αντεπίθεση που είχαμε βγει για να προηγηθούμε παραλίγο να δεχτούμε γκολ και να χάσουμε. Σ’ ένα παιχνίδι δηλαδή που είσαι αρκετά καλύτερος από τον αντίπαλο για άλλη μια φορά δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Αυτό μας έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη στεναχώρια, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε, να συνεχίσουμε, να επιμείνουμε, να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε».

Για το κατα πόσον ο Ο.Φ.Ι μπορεί να αντιστρέψει στη συνέχεια της εις βάρος του κατάσταση ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" τόνισε: «Θα ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος εάν ήμασταν κατώτεροι των αντιπάλων μας, τη στιγμή που δεν είμαστε κατώτεροι αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο στο Αιγάλεω και αυτό στη Λιβαδειά σε όλα τα άλλα χρονικά διαστήματα των αγώνων μας δεν είμαστε κατώτεροι των αντιπάλων μας. Αυτό μου δίνει την πίστη ότι μπορούμε να το αλλάξουμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search