Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Θέμα Prismasport: Έρχεται Ηράκλειο ο Μπαδήμας, ανακοινώνει τρεις παίκτες ο Εργοτέλης

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 16:10 Γράφτηκε από

Μετά από ένα κενό διάστημα όπου δεν υπήρξαν τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων κάποια νεότερα η εβδομάδα που μπαίνει για τον Εργοτέλη αναμένεται να έχει αρκετά νέα τόσο μεταγραφικά όσο και αγωνιστικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr ο Εργοτέλης έχει κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές σε θέσεις που έχει ανάγκη και μέσα στην εβδομάδα που μας μπαίνει αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν συμφωνήσει με κεντρικό αμυντικό, με ένα μέσο και ένα επιθετικό και μαζί με τον Τσέλιο που άνοιξε τον μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποτελέσουν τις τέσσερις προσθήκες που θα γίνουν την καλοκαιρινή περίοδο βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει εδώ και καιρό. 

Από εκεί και πέρα στα της προετοιμασίας η ακριβής ημερομηνία έναρξης αυτής αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα όταν και θα βρεθεί στο Ηράκλειο για μόνιμη πλέον εγκατάσταση και ο νέος προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας που το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα βρίσκεται στην πόλη μας. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search