Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν πήραν άδεια οι Κρητικές ομάδες στη Super League 2

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 21:02 Γράφτηκε από

"Πόρτα" από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ δέχθηκαν 22 συνολικά ομάδες οι φάκελοι των οποίων απορρίφθηκαν και μέσα σε αυτές είναι και οι κρητικές ομάδες που έπαιξαν το προηγούμενο πρωτάθλημα στη Super League 2 ο Εργοτέλης, τα Χανιά και ο Ο.Φ.Ιεράπετρας. 

Οι κρητικές ομάδες όπως και όλες οι υπόλοιπες οι φάκελοι των οποίων απορρίφθηκαν από το Αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν έφεση εντός τριών εργάσιμων ημερών. 

Αναλυτικά στη σχετική της ανακοίνωση η ΕΠΟ αναφέρει: 

“Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

Απόλλων, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα