Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Θέμα Prismasport: Ποιες ποινές προβλέπονται για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 15:14 Γράφτηκε από

Οι τέσσερις απο τις πέντε κρητικές ομάδες που θα μετέχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2 δεν κατάφεραν τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό να ξεπεράσουν τον σκόπελο της αδειοδότησης. 

Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ο.Φ.Ιεράπετρας, και Επισκοπή έχουν το δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών όμως ακόμη και έτσι είναι πολύ δύσκολο με τα πολλά ανοικτά οικνομικά θέματα που έχει το πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και οι ιδιες οι ομάδες να υπάρξει ανατροπή στην εκδίκαση των φακέλων τους από το δευτροβάθμιο όργανο. 

Σε περίπτωση λοιπόν που οριστικά δεν καταφέρουν να αδειοδοτηθούν οι τέσσερις κρητικές ομάδες αλλά και οι υπόλοιπες του πρωταθλήματος για τους οποίους άναψε κόκκινο σε πρώτο βαθμό η Επιτροπή θα υποστούν και τις ανάλογες κυρώσεις. 

Αρχικά στις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ της Super League 2 υπάρχει χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ και θα έχουν περιορισμό και στις μεταγραφές καθώς δεν θα μπορούν να αποκτήσουν παίκτες άνω των 25 ετών με εξαίρεση μόνο 3 ποδοσφαιριστές , ενώ από την άλλη θα μπορούν να πάρουν χωρίς περιορισμούς Έλληνες παίκτες μέχρι 25 ετών , ξένους κάτω των 23 ετών , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να ανανεώσουν κανονικά όσα συμβόλαια επιθυμούν. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search