Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Λεουτσάκος: «Επιθυμούμε τη νέα χρονιά δύο ομάδες να προβιβάζονται απευθείας και μία να δίνει αγώνα μπαράζ»

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 14:45 Γράφτηκε από

Η τοποθέτηση Λεουτσάκου στην Έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ για την προβιβασμό δύο ομάδων απευθείας τη νέα σεζόν και η θέση της Super League 2

Με ξεκάθαρη τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θέλησε να αναφερθεί στις θέσεις ανόδου ενόψει της νέας χρονιάς, στους ορισμούς ξένων διαιτητών και στο solidarity της UEFA.

Παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της ΟΥΕΦΑ ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα εξής ζητήματα που απασχολούν την κατηγορία που διοικεί:

«Πρώτον θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή που στείλαμε στον κ. Κλάτενμπεργκ αναφορικά με τον ορισμό ξένων διαιτητών στο παιχνίδι Βέροια-ΑΕΛ και κατά πόσο μεσούσης της περιόδου μπορεί να γίνει τροποποίηση κανονισμού. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι έγινε τροποποίηση στις 9/3 μία μέρα μετά τον ορισμό των ξένων διαιτητών στην εν λόγω αναμέτρηση. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες δέχθηκαν τον ορισμό και δεν έκαναν καμία ένσταση.

Δεύτερον επιθυμούμε να υπάρξει από την UEFA οικονομική στήριξη και να μπούμε και εμείς στο solidarity, καθώς οι ομάδες της κατηγορίες μας έχουν πρωτάθλημα Κ20 και χρειάζονται έξτρα χρήματα για να τις συντηρήσουν.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι δίκαιο από τη Super League 2 να προβιβάζεται μία ομάδα και η άλλη να δίνει αγώνα μπαράζ για να πάρει το άλλο εισιτήριο. Επιθυμούμε τη νέα χρονιά δύο ομάδες να προβιβάζονται απευθείας και μία να δίνει αγώνα μπαράζ».

Απαντώντας στον κ. Λεουτσάκο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κ Παναγιώτης Δημητρίου σημείωσε πως θα μεταφερθεί στον κ. Κλάτενμπεργκ να μην ορίσει ξανά ξένους διαιτητές στην Super League 2, ενώ πήρε θέση υπέρ του απ’ ευθείας προβιβασμού δύο τουλάχιστον ομάδων από την Super League 2 στη Super League 1.

Πηγή: Mikriliga.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search