Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Super League 2: Πότε γίνονται τα κρητικά ντέρμπι του πρώτου γύρου

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 21:15 Γράφτηκε από

Με την συμμετοχή πέντε κρητικών ομάδων στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 όπως είναι λογικό θα υπάρχουν αρκετά κρητικά ντέρμπι φέτος στο πρωτάθλημα. 

Το πρώτο εξ΄αυτών μάλιστα θα γίνει αρκετά νωρίς και πιο συγκεκριμένα την 2η αγωνιστική όπου η Επισκοπή θα παίξει με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας. Η επόμενη κρητική μονομαχία που μάλιστα θα είναι διπλή θα διεξαχθεί την 5η αγωνιστική όπου θα παιξουν τα Χανιά με τον Εργοτέλη και ο Ηρόδοτος με την Επισκοπή. 

Στη συνέχεια την 8η αγωνιστική θα παίξουν ο Εργοτέλης με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας , ενώ την 9η θα ακολουθήσει το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ο.Φ.Ι και τα Χανιά, και την 11η αγωνιστική το Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εργοτέλη, ενώ την 12η αγωνιστική έχουμε και πάλι μονομαχία με κρητικό ενδιαφέρον ανάμεσα στα Χανιά και τον Ηρόδοτο. 

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα παίξουν η Επισκοπή με τον Εργοτέλη, την 14η τα Χανιά με την Επισκοπή , ενώ κρητικό ντέρμπι έχουμε και στο φινάλε του πρώτου γύρου την 15η αγωνιστική ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Ο.Φ.Ιεράπετρας. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search