Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Παίρνει παράταση το θέμα προπονητή στον Ηρόδοτο

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 16:10 Γράφτηκε από

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται στον Ηρόδοτο, για την δημιουργία της νέας ομάδας η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σε πρώτο πλάνο έχει μπει η υπόθεση των ανανέωσεων με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, οι συζητήσεις που γίνονται είναι σε πολύ καλό κλίμα και επιθυμία του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού, είναι μέχρι τo τέλος της επόμενης εβδομάδας, να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τους "εκλεκτούς".

Παρότι είναι ένα θέμα που "καίει" αυτή τη στιγμή τον Ηρόδοτο, αυτό του προπονητή, το πιο πιθανό σενάριο είναι υπάρξει μία αναμονή τουλάχιστον 5-10 ημερών, καθώς οι διοικούντες την ομάδα εξετάζουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές από την ελεύθερη αγορά για τη θέση στην άκρη του πάγκου, ενώ έχουν ήδη έρθει σε επαφή με ένα εκ των υποψήφιων.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι "κυανόλευκοι" δεν δουλεύουν παράλληλα το κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Μάλιστα έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με ποδοσφαιριστές, εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, με την ποιότητα και την εμπειρία τους αγωνιστικά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search