Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Φωνάζει για την διαιτησία ο Ηρόδοτος - Διαβάστε την ανακοίνωση (Video)

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 08:30 Γράφτηκε από

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται εντονα για τη διαιτησία του κ. Στάμου από τον σύνδεσμο Ηλείας, εξέδωσε ο Ηρόδοτος,


Η ανακοίνωση συνοδεύεται και με Video για τις δύο φάσεις που η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού φωνάζει για πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Ηροδότου, αναφέρει: «ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Η ομάδα μας καταβάλλει μια μεγαλειώδη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει την παραμονή της στην κατηγορία. Έχουμε περάσει από σαράντα κύματα και παρόλα αυτά είμαστε ενωμένοι με έναν κοινό στόχο: να μην υποβιβαστεί ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

 

Ήρθαν σήμερα στην Αλικαρνασσό τρεις… κύριοι οι οποίοι όπως φάνηκε είχαν έναν σκοπό και αυτός ήταν να μην κερδίσει η ομάδα μας.

Αρχής γενομένης από το γεγονός πως οι αντίπαλοι παίκτες έπαιζαν πολύ δυνατά με τον διαιτητή Στάμο από το σύνδεσμο Ηλείας να επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι και να μην δείχνει κίτρινες, ενώ στους δικούς μας παίκτες δεν το… σκεφτόταν τόσο.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ διαμαρτύρεται για δύο φάσεις όπου οι αντίπαλοι αμυνόμενοι βρήκαν τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής όμως τόσο ο διαιτητής όσο και ο επόπτης έκλεισαν τα μάτια και στις δύο φάσεις!

 

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνους, ο αγώνας καταγραφόταν και γι’ αυτό το λόγο η ανακοίνωσή μας συνοδεύεται από το βίντεο με τα δύο χέρια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ισονομία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Το έχουμε αναφέρει πολλάκις, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν επιτρέπεται να παίζει με τον ίδρωτα και τον κόπο των παικτών μας που παλεύουν απέναντι σε Θεούς και Δαίμονες.

ΩΣ ΕΔΩ. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search