Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στον Ηρόδοτο και τα δύο τερματοφύλακες!

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 18:36 Γράφτηκε από

Αγωνία για το παιχνίδι με τον ΟΦΙ στον Ηρόδοτο

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν στα τελευταία τεστ της ομάδας του Ηροδότου εκ των οποίων τα δύο είναι τερματοφυλάκων με αποτέλεσμα να έχει μείνει ένας μόνο διαθέσιμος για το ματς με τον ΟΦΙεράπετρας.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έχει ενημερώσει την ΕΠΟ αλλά δεν έχει λάβει ακόμη καμία απάντηση για το αν θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι αύριο ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ώρα είναι 18:30 απόγευμα Σαββάτου. Στην ομάδα μας εντοπίστηκαν μετά τα τελευταία τεστ κορωνοϊού πέντε κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, ένα σε προπονητικό τιμ και τρία σε διοικητικό επίπεδο.

Ανάμεσα στους πέντε παίκτες που βρέθηκαν θετικοί, βρίσκονται και δυο τερματοφύλακες. Ο Ηρόδοτος αυτή τη στιγμή έχει έναν τερματοφύλακα που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς υπάρχει ένας ακόμα ο οποίος είναι τραυματίας και ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία ματς.

Έχουμε ενημερώσει τη Super League 2 αποστέλλοντας mail στον υπεύθυνο υγειονομικού πρωτοκόλλου κ. Ρούσση όμως δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση για το αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών αναβολών οι οποίες δίνονται σωρηδόν, ενώ έχουν δοθεί σε ομάδες αναβολές δυο και τρεις φορές.

Εμείς πότε θα μάθουμε αν η ομάδα μας θα αγωνιστεί κανονικά αύριο; Το πρωτόκολλο ισχύει για όλες τις υπόλοιπες ομάδες αλλά όχι για την δίκη μας; Η οδηγία πως μια ομάδα που έχει μόνο έναν τερματοφύλακα μπορεί να ζητήσει αναβολή ισχύει μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Αναμένουμε την επίσημη απάντηση από τη διοργανώτρια έτσι να γνωρίζουμε αφενός αν θα δώσουμε παιχνίδι αύριο και αφετέρου αν το πρωτάθλημα διεξάγεται για όλους επι ίσοις όροις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search