Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Ανεβάζουν στροφές στον Ηρόδοτο οι τραυματίες

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 18:12 Γράφτηκε από

Με προπόνηση προοδευτικής επανένταξης επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ηροδόοτου στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παρείχε ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Τάτσης προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το πρόγραμμα περιείχε επίσης ασκήσεις δύναμης τεχνικοτακτικής και αερόβιας ικανότητας. Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και η προπόνηση έγινε στους χώρους του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού εκτός από τον κύριο αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να προστατευθεί τόσο επειδή είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την επί καιρού επισπορά και βελτίωση του, όσο και λόγω της βροχής που επικράτησε χθες και σήμερα.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γιώργου Κατίδη στον οποίο έχει χορηγηθεί άδεια.

Όσον αφορά τους τραυματίες Ρουσσάκη, Αρναούτογλου, Μπολάκη και Χαλκιαδάκη, ακολούθησαν πρόγραμμα τόσο με την ομάδα όσο και ατομικά ενώ ο Γιάννης Κοιλιάρας δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έλαβε μέρος καθ' όλη την διάρκεια της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Το θετικό είναι ότι αυτή την εβδομάδα ο Ηρόδοτος έχει ρεπό και έτσι θα δωθεί περισσότερος χρόνος στους παίκτες που είναι τραυματίες να επανέλθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Το αυριανό πρόγραμμα για την ομάδα του Ηροδότου περιλαμβάνει, πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search