Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Ηρόδοτος: Νέος γενικός αρχηγός του Ηροδότου ο Κ.Στεφανής- Αποχώρησε ο Γ.Φουντουλάκης

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 20:13 Γράφτηκε από

Ο Κώστας Στεφανής αποτελεί τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας του Ηρόδοτου καθώς ο μέχρι πρότινος γενικός Αρχηγός Γιάννης Φουντουλάκη δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του σωματείου λόγο ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως εγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Φουντουλάκη, ο οποίος υπηρέτησε με αγάπη τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Δυστυχώς, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μην μπορεί να συνεχίσει στην απαιτητική αυτή θέση και έτσι αποχωρεί ως φίλος από το σωματείο, στο οποίο πρόσφερε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.
Τη θέση του Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ένας γνώριμος στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, ο πρώην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Στεφανής.
Ο κ. Στεφανής βρίσκεται στην ομάδα μας από το Μάιο καθώς είναι προπονητής στις ακαδημίες και από σήμερα αναλαμβάνει κι επίσημα χρέη γενικού αρχηγού στην ΠΑΕ.
Γεννήθηκε 11/4/84 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν Παναχαϊκή, Ηρακλής, ΟΦΗ, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Ιωνικός, Καβάλα, Ατρόμητος Πειραιά και μετά ξανά ο Ηρακλής με τον οποίο κέρδισε άνοδο στη Β' Εθνική και συνέχεια αποσύρθηκε.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search