Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Σκέψεις για Παγκρήτιο στον Ηρόδοτο

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 10:51 Γράφτηκε από

Μετά την ευχάριστη τροπή που πήραν τα πράγματα και την οριστική συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2, οι άνθρωποι του Ηροδότου, έχουν ένα ακόμα μείζονος σημασίας πρόβλημα να λύσουν, αυτό του γηπεδικού.

Το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, δηλαδή η φυσική έδρα της ομάδας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει αγώνες της Super League 2, λόγω του ότι δεν υπάρχει φωτισμός και τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν θα πρέπει να μετακομίσει.

Η ενδεδειγμένη λύση είναι αυτή του Παγκρητίου Σταδίου, με την ΠΑΕ Ηρόδοτος σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr να ξεκινά συζητήσεις με τον Δήμο Ηρακλείου, ώστε να μεταφέρει την έδρα του εκεί.

Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια το Παγκρήτιο Στάδιο, αποτελεί έδρα του Εργοτέλη και για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να μπει κλειδάριθμος στην κλήρωση της Super League 2, ώστε να μην συμπίπτουν οι αναμετρήσεις του κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες πιθανότατα και μετά τις συζητήσεις που θα γίνουν, θα γνωστοποιηθεί η μετακόμιση του Ηροδότου, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search