Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Μ.Γεωργιάδης για Σκύβαλο : «Πρωταθλητής και μάγκας στις καρδιές μας ...»

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 08:48 Γράφτηκε από

Με μια μακροσκελέστατη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πλέον πρόεδρος του Ηρόδοτου Μιχάλης Γεωργιάδης θέλησε να ευχαριστήσει τον Μανώλη Σκύβαλο για όσα πρόσφερε στο σωματείο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην τελευταία παράγραφό της ανάρτησης του τον χαρακτηρίζει πρωταθλητή και μάγκα στις καρδιές τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Γεωργιάδη

Δεν μου αρέσουν ούτε τα στερεότυπα , ούτε τα πολλά λόγια και πολύ περισσότερο οι αποχαιρετισμοί .
Μανώλη από την πρώτη μέρα που ήρθες μας κέρδισες όλους , με την δουλειά σου , το ήθος , τον χαρακτήρα , την πειθαρχία , το χαμόγελο και τόσα άλλα . Μόνο καλά στοιχεία έχω να θυμάμαι και είναι τόσα πολλά σε τόσο λιγο χρόνο που ήσουν μαζί μας . Η ομάδα απέκτησε ταυτότητα και έδειξε ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλους τους αγώνες . Όλα τα ματς ντέρμπι χωρίς κανένα περιθώριο για απώλειες .
Στη μεγάλη αυτή επιτυχία το μερίδιο που σου αναλογεί είναι μεγάλο . Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για την παρουσία σου και την προσφορά σου στον σύλλογο . Ξέρω ότι αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις , ξέρω τις δυσκολίες και τις στεναχώριες που περνάει κάποιες φορές ένας προπονητής αλλά συνέχισε , γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις ότι χρειάζεται για να πας ψηλά .
Να σου ευχηθώ τα καλύτερα στο σπίτι σου και την οικογένεια σου , υγεία και ότι άλλο επιθυμείς .
Και να ξέρεις ότι στην Αλικαρνασσό έκανες πολλούς φίλους . Το γνώριζα βέβαια αλλά το κατάλαβα και σήμερα με τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκα . Είναι βέβαιο πως όταν ξανάρθεις προς τα εδώ η ομάδα πάλι επιτυχίες θα κάνει . Ξέρω ότι αγάπησες και τον ΗΡΟΔΟΤΟ και την γειτονιά μας …
Καλή συνέχεια coach και καλή πορεία , πρωταθλητής και μάγκας στις καρδιές μας … και πάλι σε ευχαριστούμε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search