Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Τουτζάρης: «Η διοίκηση του Εργοτέλη κρατάει ψηλά τον σύλλογο»

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 20:00 Γράφτηκε από

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Τουτζάρης συγχαίρει όλους όσους βοήθησαν τον σύλλογο να λάβει τις αδειοδοτήσεις και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη τονίζει μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση κρατάει ψηλά τον σύλλογο, όπως κάνει πάντα για να νιώθουν οι Εργοτελίτες περήφανοι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τουτζάρη:

«Μετά από 4 δύσκολα καλοκαίρια στο τιμόνι της ομάδας, ομολογώ ότι το φετινό ήταν το πιο δύσκολο να διαχειριστούμε από αγωνιστικής αλλά και διοικητικής πλευράς. Αδειοδοτήσεις ΕΠΟ και ΕΕΑ, αλλαγή σχεδόν ολόκληρου του προπονητικού τιμ.

Ωστόσο χάρη στην προσπάθεια όλων όσων εργάζονται στην ομάδα καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να είμαστε 3 Αυγούστου στην αρχή μιας νέας σεζόν που προμηνύεται δύσκολη και απαιτητική.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλους όσους βοήθησαν η ομάδα του Εργοτέλη να βρίσκεται μακριά από δυσάρεστες περιπέτειες, οι οποίες ταλανίζουν πολλές ιστορικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Η διοίκηση του κ. Samy χωρίς πολλά λόγια κατορθώνει-σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες- να κρατάει ψηλά τον σύλλογο και να δίνει στον κόσμο του αυτό που υποσχέθηκε από την αρχή ότι θα νιώθει πάντα ο Εργοτελίτης οπαδός, περήφανος.

Εύχομαι όλοι όσοι ακολουθήσουν μετέπειτα να μεγαλώνουν το σύλλογο όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search