Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Aποχαιρέτισε τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανακοινώνεται από τον Εργοτέλη ο Μπαδήμας

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 13:31 Γράφτηκε από

Με μήνυμα που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook o Νίκος Μπαδήμας αποχαιρέτισε μετά από 5 χρόνια παρουσίας την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη σε ένα θέμα που πρώτο Πανελλαδικά ανέδειξε αποκλειστικά το Prismasport.gr. 

Όπως σας αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ ο νεαρός τεχνικός αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τον Εργοτέλη και αν αυτό δεν γίνει σήμερα θα πραγματοποιηθεί σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Αναλυτικά στην ανάρτηση του στο Facebook o Ν. Μπαδήμας αναφέρει: 

"Μετά από 5 υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε εις το επανιδείν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.
Μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Γεωργουλοπουλο που με έβαλε στην οικογένεια του Πας Γιάννινα και τον κ. Dimitris Terezopoulos για όσα μου πρόσφερε με τις γνώσεις του.
Xristos Aggelis , Μιχάλης Μπολος , Giannis Lolis είχαμε υπέροχη συνεργασία τον τελευταίο χρόνο και τα αποτελέσματα στις κ 19 , κ 17 μιλάνε από μόνα τους.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο Αργύρης Γιαννικης με επέλεξε για συνεργάτη του και μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθω σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος. Απίστευτη περηφάνεια για όσα πετύχαμε 2 χρόνια μαζί με Douroudos Ioannis , Spiros Christopoulos , Nikos Gkortzis και κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον Ajax.
Τα παιδιά στα γραφεία , οι φροντιστές της ομάδας με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ "Γιαννιώτης" και τους ευχαριστώ για αυτό όπως και τους οπαδούς της ομάδας.
Για το τέλος άφησα τον άνθρωπο που με στήριξε στα πολύ δυσκολα και τελούσε χρέη γενικού αρχηγού , ψυχολόγου κλπ. Vasilis Lolis δεν είσαι απλά φίλος , είσαι οικογένεια μου πλέον.
Vamos Pas"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search