Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκλειστικό Prismasport : Ν. Μπαδήμας ο εκλεκτός για τον πάγκο του Εργοτέλη

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 13:12 Γράφτηκε από

Μια ανάσα από το να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Εργοτέλης ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκο Μπαδήμα πρώην άμεσο συνεργάτη του Αργύρη Γιαννίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο νεαρός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας και σήμερα αναμένεται να έχει το τελικό ραντεβού με τους διοικούντες την ομάδα για να κλείσει και τυπικά το ζήτημα του αφού φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται είτε σήμερα είτε το αργότερο μέχρι αύριο να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του Εργοτέλη όταν ολοκληρωθούν και οι τελικές συζητήσεις μαζί του. 

Ποιος είναι ο Ν. Μπαδήμας 

Ο Ν. Μπαδήμας κατάγεται από τα Ιωάννινα και στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2016. Αφού έκανε το αγροτικό του σε ιστορικές τοπικές ομάδες της Αθήνας ανηφόρησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του το καλοκαίρι του 2016 αναλαμβάνωντας σε πρώτη φάση την Κ17 της ομάδας της Ηπείρου. Από το 2019 και μετά αναβαθμίστηκε καθώς ανέλαβε τις τύχες της Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα και με την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη παράλληλα με την Κ19 έγινε και ο άμεσος συνεργάτης του συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία των Ηπειρωτών τα δύο τελευταία χρόνια. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search