Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμα Prismasport: Έρχονται οι πρώτες ανανεώσεις στον Εργοτέλη

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 17:21 Γράφτηκε από

Εβδομάδα εξελίξεων σε πολλά μέτωπα αναμένεται να είναι η επόμενη για τον Εργοτέλη αφού μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και εβδομάδα ανακοινώσεων τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και στο θέμα παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους στις 30 Ιουνίου. 

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του Γιάννη Ταουσιάνη έχουμε ξαναγράψει ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για να πορευτούν και τη νέα σεζόν μαζί και αυτό που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση η οποία θα γίνει γνωστή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Mάλιστα ο σχεδιασμός του ρόστερ της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά προχωράει κανονικά με τον Γ. Ταουσιάνη να είναι πλήρως ενήμερως για τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα. 

Στο μέτωπο των ανανεώσεων τώρα σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr ήδη 4 παίκτες από αυτούς που τα συμβόλαια τους λήγουν στις 30 Ιουνίου έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Εργοτέλη και αναμένονται μαζικές ανακοινώσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι την επόμενη εβδομάδα, στην οποία προς το τέλος της θα κλείσει οριστικά και ο κύκλος με το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από τους ¨κιτρινόμαυρους" για να αρχίσει να χτίζεται σιγά σιγά το ρόστερ της νεάς σεζόν. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα