Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώνει τις επαφές και περιμένει απαντήσεις ο Εργοτέλης

Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 14:14 Γράφτηκε από

Τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών στις προτάσεις που τους έχουν κάνει σε όσους τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου περιμένουν στον Εργοτέλη από την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προχωρήσουν τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης έχει μιλήσει με τους περισσότερους παίκτες και απομένουν κάποιοι ακόμη για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών μαζί τους και στη συνέχεια να δοθούν οι απαντήσεις από την πλευρά των παικτών. 

Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από αυτούς που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους καθώς δεν θέλουν να διαταράξουν τον κορμό που χτίστηκε φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία, .ομως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Εργοτέλη τι θα γίνει καθώς οι προτάσεις που τους κατατέθηκαν είναι συγκεκριμένες και βάσει της οικονομικής φιλοσοφίας που διέπει την ομάδα. 

Από την άλλη είναι φυσικό κάποιοι παίκτες όπως οι Μανουσάκης, Τσέλιος, Κατσιμήτρος που έκαναν εκπληκτική σεζόν φέτος να τραβήξουν τα βλέμματα κάποιων ομάδων της Super League θέλοντας και οι ίδιοι να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους. 

Εξελίξεις πάνω στο μέτωπο των ανανεώσεων αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως είναι λογικό αυτές σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα