Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Θέμα Prismasport: Το πρόβλημα του Εργοτέλη με το άκυρο από την Ε.Ε.Α και οι εξελίξεις με τους Ιταλούς

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 21:06 Γράφτηκε από

Ο Εργοτέλης είναι μια από τις ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη σημερινή συνεδρίαση αλλά στην κρητική ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το θέμα αυτό μπορεί να λυθεί και να ανάψει το "πράσινο" φως η Ε.Ε.Α τις επόμενες ημέρες για την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr το πρόβλημα που κόπηκε ο κατά τα άλλα πλήρης φάκελος του Εργοτέλη έχει να κάνει με την εγγυητική επιστολή με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" να υποστηρίζουν οτι το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί αρκεί βέβαια να καταλήξει σύντομα το deal με τους Ιταλούς επιχειρηματίες που θέλουν να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο του Εργοτέλη. 

Πάνω σε αυτό το κομμάτι στον Εργοτέλη έχουν αυξήσει την πίεση τους προς την πλευρά των Ιταλών προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. 

Ενας σχεδιασμός που έχει προχωρήσει αρκετά καθώς οι συνεργάτες του Μ. Σεβαστάκη έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία πάνω σε αυτό το κομμάτι και οι πληροφορίες του Prismasport.gr λένε οτι από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους Ιταλους επιχειρηματίες και ο Εργοτέλης περάσει στα χέρια τους τότε άμεσα θα αρχίσει να γεμίζει και το ρόστερ της ομάδας καθώς ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search