Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Γ. Τουτζάρης για Λ. Κορνάρο: «Περήφανος για όσα έχεις δώσει και θα συνεχίσεις να δίνεις στο Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο»

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 15:28 Γράφτηκε από

Ο Γιώργος Τουτζάρης με ανάρτηση του εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το νέο βήμα στην καριέρα του Λευτέρη Κορνάρου, ο οποίος ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή στις Ακαδημίες του Εργοτέλη.

Ο τεχνικός Διευθυντής της Κηφισιάς και τέως του Εργοτέλη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Κορνάρο και του ευχήθηκε να συνεχίσει την παράδοση που έχει δημηιουργηθεί και ο μύθος των Ακαδημιών της ομάδας που έχει δημιουργηθεί να γιγαντωθεί με εκείνον στο τιμόνι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γιώργος Τουτζάρης αναφερόμενος στον Λευτέρη Κορνάρο.

Η παρουσία σου μέσα στο σύλλογο του Εργοτελη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε όλα αυτά τα χρόνια που συνυπήρξαμε, καθώς από την πρώτη στιγμή που μου μίλησαν Σουτζής και Σεβαστάκης για σένα και καταφέραμε να σε φέρουμε κοντά μας κατάλαβαμε πόσο πολύ ταιριάζει ο χαρακτήρας σου και η ποιότητα σου σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας με τη φιλοσοφία της εκπαίδευσης των αθλητών του Μαρτινέγκο. Σου εύχομαι να συνεχίσεις την παράδοση που έχει δημιουργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, να βαδίζεις στα χνάρια ανθρώπων που βοήθησαν να δημιουργηθεί ο μύθος των ακαδημιών του Εργοτελη και να βαλεις κι εσυ ένα λιθαράκι ώστε ο μύθος αυτός να συνεχίσει και να γιγαντωθεί. Καλή επιτυχία Lefteris Kornaros, περήφανος για όλα όσα έχεις δώσει και θα συνεχίσεις να δίνεις στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ερασιτεχνη Εργοτελη για την επιλογή της.
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search