Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Ο Μ. Σεβαστάκης έδειξε τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο Εργοτέλης για να σωθεί

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 19:39 Γράφτηκε από

Η χθεσινή ανάρτηση του Μανώλη Σεβαστάκη και το μήνυμα που έστειλε πραγματικά ήταν καθοριστικό ώστε να καταλάβουν όλοι όσοι θέλουν τον Εργοτέλη και του χρόνου στη Super League 2 ότι μόνο με ενώτητα και κινήσεις ουσίας η ομάδα θα καταφέρει να βρει τον δρόμο της. 

Οι αλληλοσυγκρούσεις μέσω Facebook ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Στειακάκη και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βρέντζο την δεδομένη χρονική στιγμή πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία όσο σεβασμό και αν τρέφω και στους δύο ανθρώπους που δεν θεωρώ ότι θέλουν τον κακό του Εργοτέλη αλλά με το να ανταλλάσουν μηνύματα και να βρίσκονται σε κόντρα δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τον Εργοτέλη που στο κάτω κάτω είναι κοινή θέληση και των δύο ανδρών. 

Ο Μ. Σεβαστάκης μετά από αρκετό καιρό έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και ανέδειξε την πραγματική κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή σε μια ομάδα που ούτως η άλλως πρέπει να χτιστεί από την αρχή ακόμη και αν λάβει μέρος στη Super League 2. 

Aυτός άλλωστε είναι και ο κύριος στόχος του ίδιου του Μανώλη που κάνει μια συγκινητική προσπάθεια μιλώντας ατελειώτες ώρες με τον δύσκολο διαπραγματευτή Μάγκετ Σάμι προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη βιώσιμη οικονομικά λύση προκειμένου η ομάδα να μην παίξει στη Γ΄Εθνική αλλά να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία τη νέα σεζόν στη Super League 2. 

Kαλό θα είναι λοιπόν όσοι μπορούν και κινούνται γύρω από την οικογένεια του Εργοτέλη να τίνουν μια χείρα βοηθείας στον Μ. Σεβαστάκη και να αφήσουν τις διαδυκτιακές κονταρομαχίες που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην μάχη που δίνουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν βάλει όπως λέμε και στην Κρήτη το μπέτι τους μπροστά για να σωθεί το καράβι και να μην πάει στα βράχεια. Με η χωρίς τον Αιγύπτιο που ναι μεν έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο άνοιγμα αλλά δεν μπορεί κανείς από την άλλη να αμφισβητήσει το γεγονός ότι έχει βάλει πάνω από 2 εκ. ευρώ στο διάστημα της παρουσίας που δεν είναι και λίγα για μια ομάδα Super League 2. To γιατί έκλεισε την κάνουλα από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι κάτι το οποίο το γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους ο ίδιος. 

Ίσως να μην του βγήκαν κάποια πράγματα που σχεδίασε, ίσως να θεωρεί πλέον ότι δεν έχει την κατάλληλη ανταπόδωση στο project που είχε καταστρώσει αλλά αυτή αυτή την στιγμή είναι και ο μόνος που μπορεί να δώσει την λύση για την επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη από την στιγμή που δεν βρίσκεται διάδοχος για την επόμενη ημέρα. 

Είναι μια υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και όχι διαξιφισμούς για να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Εργοτέλη. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search