Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

«Σκληρή» απάντηση του Βρέντζου σε Στειακάκη: «Εγώ σου έδωσα δουλειά - H ανεπάρκεια σου θα φανεί σύντομα»!

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 15:23 Γράφτηκε από

Ο Γιώργος Βρέντζος ανταπάντησε στον Γιώργο Στειακάκη, παίρνοντας θέση για όσα τον κατηγορεί ο πρόεδρος του Γ.Σ Εργοτέλης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γιώργος Βρέντζος:

«Γιώργο Στειακάκη,
Έκοψα τα σχόλια στην ανάρτηση μου για να μη ξεφτιλιστούμε περαιτέρω. Για τον ίδιο λόγο διέγραψα την ανάρτηση μου την περασμένη εβδομάδα όπου με κατηγόρησες ότι υπονομεύω τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης της ΠΑΕ προκειμένου να δικαιωθώ και μου ζήτησες να κοιτάζω τη δουλειά μου(!!!). Ήθελα να πιστεύω ότι το είπες πάνω στα νεύρα σου αλλά δυστυχώς συνεχίζεις και λες ακόμα χειρότερα. Επειδή λοιπόν συνεχίζεις να με προκαλείς και να με προσβάλεις με τον χειρότερο τρόπο, έχω να σου απαντήσω τα εξής.
Επί προσωπικού:
1. Ο Εργοτέλης δεν είναι ούτε "δουλειά" σου ούτε "δουλειά" μου, είναι "δουλειά" όλου του κόσμου του.
2. Εσύ έχεις σήμερα "δουλειά" επειδή εγώ στην έδωσα. Εγώ καθάρισα τον Ερασιτέχνη, οικονομικά και μη, προτού στον παραδώσω προκειμένου να επικεντρωθώ στην 1η ομάδα. Εσύ δε θα έμπαινες ποτέ μόνος σου μπροστά, ως ηγέτης, όπως δε μπήκες ποτέ τόσα χρόνια που ασχολείσαι παραγοντικά με τον Εργοτέλη κι όπως δε θα μπεις ούτε τώρα για να κατεβάσεις τον Εργοτέλη τουλάχιστον στη Γ' Εθνική. Θα εξακολουθούσες να κατεβαίνεις στις εκλογές ως "βοηθητικός", να μαλώνεις με τον επικεφαλή (αυτόν που βάζει τα χρήματα) και να παραιτείσαι μετά από λίγο και να κάνεις αντιπολίτευση, όπως έκανες πάντα μέχρι να σε κάνω εγώ πρόεδρο.
3. Εγώ έσωσα τον Εργοτέλη και το 2013 ως εξωδιοικητικός παράγοντας και κυρίως το 2016 ως πρόεδρος. Να δούμε τι θα κάνεις εσύ ως πρόεδρος το 2022.
4. Μπορούσα και πάλι να σώσω τον Εργοτέλη τώρα αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν εξαρτιόταν μόνο από εμένα. Αν είχες πιέσει λίγο περισσότερο τον Αιγύπτιο τους τελευταίους 2 μήνες - κι όχι να συνεχίζεις να τον "χαϊδεύεις" όπως έκανες επί 5 χρόνια - ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
5. Παρότι δεν μπορώ πλέον να σώσω μόνος μου τον Εργοτέλη, προσπαθώ ακόμα να βοηθήσω όσο μπορώ. Σε αντίθεση μ' εσένα που είσαι μόνο για να κάνεις δηλώσεις και να παραπλανείς τον κόσμο του Εργοτέλη. Όταν θα μιλήσει επιτέλους ο Μανώλης Σεβαστάκης, ο μοναδικός που επί της ουσίας προσπαθεί να βρεθεί μια λύση στην ΠΑΕ, τότε θα μάθει ο κόσμος ποιος προσπάθησε να βοηθήσει και ποιος όχι.
6. Την "πλάκα" που κάνω με τον Εργοτέλη την έχω πληρώσει με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τη δική σου "πλάκα" την έχεις πληρώσει με "χαρτζιλίκια". Ακόμα και τώρα έχω δεσμευτεί να συνεισφέρω οικονομικά όσο μπορώ ενώ εσύ έχεις καταντήσει "τζάμπα" πρόεδρος.
7. Αντί να μου επιτίθεσαι, κοίτα να αρχοληθείς λίγο με τον Ερασιτέχνη που απ' ότι μαθαίνω έχει πάρα πολλά προβλήματα (το θέτω κομψά). Ανέβα καμιά βόλτα στο Μαρτινέγκο που απ' ότι επίσης μαθαίνω δεν πατάς καν το πόδι σου τους τελευταίους μήνες (με 2-3 εξαιρέσεις). Μην περιμένεις να εμφανιστείς για τη "λεζάντα" όταν με το καλό ξεκινήσουν τα έργα στο Μαρτινέγκο (για τα οποία δεν έχεις κάνει εσύ προσωπικά σχεδόν τίποτα).
8. Κάνεις για πρόεδρος του Εργοτέλη μόνο αν έχει άλλος την 1η ομάδα, άλλος τις γυναίκες κι άλλος το μπάσκετ και εσύ να έχεις το βάρος μόνο των τμημάτων υποδομής. Έτσι μπορεί και ο Σκαλάκιας - που λέει ο λόγος - να κάνει τον πρόεδρο. Η ανεπάρκεια σου θα φανεί σύντομα, όταν δε θα μπορέσεις να κατεβάσεις την ομάδα ούτε στη Γ' Εθνική (εκτός κι αν σε σώσει από τον εξευτελισμό ο Σεβαστάκης με τη βοήθεια μου).
Επί της ουσίας:
1. Ο Σάμυ μας δουλεύει (και το ξέρεις πολύ καλά). Δε θα βάλει ούτε ευρώ και θα οδηγήσει την ΠΑΕ στη χρεοκοπία με αστείες δικαιολογίες και μπούρδες όπως για παράδειγμα ότι δεν πήρε τα λεφτά από το στοίχημα (κι αυτό το ξέρεις).
2. Η μοναδική ελπίδα είναι να βρει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιους χρηματοδότες είτε ο Μανώλης (κυρίως αυτός) είτε εγώ (που ακόμα προσπαθώ αν και το θεωρώ σχεδόν αδύνατο). Ουσιαστικά ο Μανώλης είναι η μοναδική ελπίδα του Εργοτέλη.
3. Πολύ καλά κάνει ο Μανώλης (ή οποιοσδήποτε άλλος) και προσπαθεί να βρει μια λύση μέχρι και την τελευταία στιγμή. Και ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί.
4. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ όμως πρέπει να έχουμε εναλλακτικό σχέδιο (PLAN B όπως λένε). Οφείλουμε να κάνουμε, όλοι, ότι μπορούμε προκειμένου - αν χρειαστεί - ο Εργοτέλης να μπορέσει να αγωνιστεί τουλάχιστον στη Γ' Εθνική. Να είμαστε έτοιμοι, αν τελικά δεν μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην SL2 (που δε θα μπορέσουμε και το ξέρεις), για την επόμενη μέρα που προμηνύεται πολύ δύσκολη έτσι κι αλλιώς. Κι αυτό δεν εξαρτάται από τον Σάμυ και την ΠΑΕ αλλά από τον Ερασιτέχνη και γενικά απ' όλους μας.
5. Η γενική συνέλευση και γενικά κάθε όργανο του Ερασιτέχνη φυσικά και δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για την ΠΑΕ. Μπορεί όμως - και πρέπει - να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου σε περίπτωση που η ΠΑΕ διαλυθεί.
6. Τα προηγούμενα χρόνια δεν εκπλήρωσες το θεσμικό σου ρόλο ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη (μετόχου της ΠΑΕ) να ελέγχεις - κατά το δυνατόν - τα οικονομικά της ΠΑΕ. Αν το έκανες, ή αν έστω δεν "χάϊδευες" τον Σάμυ, ίσως να μην είχαμε φτάσει ως εδώ. Τουλάχιστον εκπλήρωσε τώρα το ρόλο σου και πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον του Συλλόγου.
ΥΓ. Να θυμάσαι - κι εσύ κι όλοι οι Εργοτελίτες - ότι αυτήν την "κόντρα", η οποία κάνει κακό στον Εργοτέλη, δε τη ξεκίνησα εγώ..»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search