Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Βρέντζος: «Απέρριψαν την πρόταση μου να αναλάβω τον Εργοτέλη - Το χρέος της ΠΑΕ είναι 1.300.000 ευρώ»

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 10:34 Γράφτηκε από τον

Ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος με δημόσια τοποθέτηση του αποκάλυψε ότι στις αρχές Ιουνίου επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Μάγκεντ Σάμι, μεταφέροντας του την πρόθεση του να αγοράσει τις μετοχές!

Ωστόσο όπως αναφέρει ο κ. Βρέντζος ο Αιγύπτιος αρνήθηκε! Μάλιστα όπως αναφέρει ο άλλοτε πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» από την ενημέρωση που έχει από ανθρώπους της ΠΑΕ το χρέος του Εργοτέλη αυτή τη στιγμή είναι περίπου 1.300.000 ευρώ!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

Εργοτελίτες & Εργοτελίτισσες,

Στις αρχές Μαΐου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής παρουσίας μου, δεσμεύτηκα προς όλους εσάς, αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό, πως θα κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να επιστρέψω και να δώσω λύση, γι' ακόμα μια φορά, στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ το οποίο απειλεί ολόκληρο το οικοδόμημα του Συλλόγου.

Συνεπής, γι' ακόμα μια φορά, απέναντι στον κόσμο του Εργοτέλη και στο καθήκον μου ως Εργοτελίτης παράγοντας, στις 2 Ιουνίου επικοινώνησα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Μάγκεντ Σάμυ και του μετέφερα την πρόθεση μου να αγοράσω τις μετοχές του, χωρίς φυσικά να καταβάλω κάποιο ποσό, με την προϋπόθεση τα χρέη που αφορούν την φετινή αγωνιστική περιόδο (έως 30/06/2022) να μην υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ (οτιδήποτε παράνω θα έπρεπε να το πληρώσει αυτός). Η πρόταση αυτή, η οποία ίσχυε έως σήμερα, απορρίφθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες στην παρούσα φάση προκειμένου να μη δημιουργήσω πρόβλημα στις όποιες άλλες διαπραγματεύσεις - αν υφίστανται - για τη πώληση της ΠΑΕ. Άλλωστε αν αρχίσω να μιλάω, για όλους και για όλα, δε ξέρω που θα σταματήσω (δεν είναι τώρα η ώρα αλλά θα έρθει). Το μόνο που θα πω, για να έχετε μια εικόνα της κατάστασης, είναι ότι τα χρέη αυτή τη στιγμή είναι περίπου 1.300.000 (βάσει της ενημέρωση που έχω από τους ανθρώπους της ΠΑΕ) και μπορούν να μειωθούν μετά την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής και την πληρωμή του ποσοστού από το στοίχημα (συν όποιο "κούρεμα" μπορεί να επιτευχθεί).

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη κι αγάπη που μου δείξατε όλο το προηγούμενο διάστημα (γι' ακόμα μια φορά). Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να επιστρέψω όπως θέλατε κι εσείς κι εγώ (κι όπως απεύχονταν οι αντίπαλοι μας) αλλά έκανα ό,τι μπορούσα, ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες και μη διστάζοντας να κάνω μια ακόμα οικονομική και προσωπική υπέρβαση. Ήμουν έτοιμος, απ' όλες τις απόψεις, για μεγάλα πράγματα (και μαζί θα τα καταφέρναμε πάλι)...

Μέσα απ' την κιτρινόμαυρη καρδιά μου, εύχομαι μ' όλη μου τη δύναμη να βρεθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, μια λύση για τον Εργοτέλη μας, προκειμένου να μη γυρίσουμε 20 (και βάλε) χρόνια πίσω. Πολύ φοβάμαι όμως ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search