Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Daltons: "Δεν είναι πλέον επιθυμητός στον Εργοτέλη ο Μάγκετ Σάμι"

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 18:14 Γράφτηκε από

Σφοδρή επίθεση κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας Μάγκετ Σάμι που εδώ και καιρό δεν έχει δώσει σημεία ζωής για την επόμενη ημέρα διοικητικά και οικονομικά στον Εργοτέλη εξαπέλυσαν τα μέλη της Λέσχης Φίλων Εργοτελη "Daltons Club" με καυστική ανακοίνωση που εξέδωσαν. 

Πιο συγκεκριμένα σε αυτή τονίζουν ότι ο Σάμι πλέον δεν είναι πλέον επιθυμητός στην ομάδα επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του Εργοτέλη. Μάλιστα ζητούν από τους ανθρώπους που έχουν επαφή μαζί του να του μεταφέρουν την επιθυμία τους και να πάρουν οι ίδιοι θέση ώστε να βγει η ομάδα απο το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες. 

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση από την Λέσχη Φίλων Εργοτέλη "Daltons Club" αναφέρει: 

"Η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club η πρώτη επίσημα οργανωμένη λέσχη της αγαπημένη μας ομάδας ζητάει την βοήθεια σας..... Umper Alert Αναζητήτε Αιγύπτιος μεσήλικας ο όποιος ακούσει στο Maged Samy καθότι εξαφανίσθει χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στο σωματείο πού τόσο αγαπάμε... Περνάει ο καιρός και η βοήθεια σας χρήζει απαραίτητη όποιος γνωρίζει κάτι να μάς ενημέρωσει μιας και ο κολλητός του Γιώργος Τουτζάρης πήδηξε από το καράβι και άφησέ όλα του τα κινητά και τις επαφές σε εκείνον.... Και εμείς εδώ όπως πάντα περιμένουμε τις εξελίξεις για τον Ιστορικό Εργοτέλη που άλλη μια φορά ταλαιπωρείται.... Δεν πάει άλλο αν τον βρείτε πείτε του να φύγει ακόμα πιο μακριά, όμως να μας αφήσει τις μετοχές και να πάρει το χρέος όπως την πήρε καθαρή πριν 5 χρόνια και να αλλάξουμε σελίδα χωρίς εκείνον δεν είναι πλέον επιθυμητός δεν είναι πλέον σεβαστός... Τέλος δεν μπορεί κανείς να παίζει μαζί μας και με την ιστορία τής Εργοτελάρα μας.... Αγαπητοί υπόλοιποι εσείς που μιλάτε μαζί του μεταφέρετε του ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος και πάρτε θέση στο να βρεθεί άμεσα η λύση για την συνέχεια του κιτρινόμαυρου ονείρου..... Τα μυαλά μάς πονάνε τον Εργοτέλη αγαπάμε!!!!!" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search